Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Ο ΨΕΥΔΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ

 Του Μόσχου Λαγκουβάρδου

ΑΥΤΟΣ Ο ΨΕΥΤΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΌΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ
Αυτός ο ψευτο-πολιτισμός θα καταστραφεί. Δεν θα μείνει λίιθος επί λίθος, λέει επί λέξει ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός.
Ο ψευτο-πολιτισμός αυτός χρησιμοποιεί την άγνοια, την ανοησία , την υποκρισία, με ένα λόγο την ασχήμια εναντίον όσων γνωρίζουν, αλίμονο, τί συμβαίνει και που οδηγείται ο κόσμος.
Η ανθρωπότητα, λέει ο Έλιοτ, οδηγείται στην αυτοκτονία! Όσοι βλέπουν τον κίνδυνο, να αγωνιστούν για να εμποδίσουν την αυτοκτονία της ανθρωπότητας;
Πώς; θα μου πείτε. Να αγωνιστούμε με τον εαυτό μας. Να μην είμαστε από τα στοιχεία αυτού του κόσμου. Να είμαστε ταπεινοί, να προσευχόμαστε και να κάνουμε υπομονή. Ο υπομείνας εις τέλος σωθήσεται, λέει το Ευαγγέλιο.
Πώς είμαστε ταπεινοί; Η βασιλεία του Θεού λέει η Γραφή, δεν είναι λογια, Είναι δύναμη.
Πώς είμαστε ταπεινοί; Είμαστε ταπεινοί, Δεν επιδιώκουμε τις τιμές και τις διακρίσεις. Οι τιμές και οι διακρίσεις, λέει ο Κομφούκος, τον καιρό που δεν τηρείται η οδός, όπως σήμερα, είναι ντροπή. Είμαστε ταπεινοί. Ευγνωμονούμε το Θεό για ό,τι μας δίδει και τηρούμε την νοερά προσευχή.
Οι αιώνες που έρχονται, λέει ένας σύγχρονος Εβραίος φιλόσοφος, αν δεν είναι χριστιανικοί, δεν θα υπάρξουν.
Ένας διάσημος ερευνητής της ιατρικής επιστήμης, λέει, "θα μας πάρουν τα δικαιώματα και την ελευθερία' κι αν δεν τα υπερασπιστούμε τώρα ,δεν θα τα πάρουμε πίσω ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΝΕΚΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ

 Του Μόσχου Λαγκουβάρδου Η ΝΕΚΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ Πάντοτε την νέκρωσιν του Κυρίου Ιησού εν τω σώματι περιφέροντες, ίνα και η ζωή του Ιησού εν τω ...