Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Ο ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

 Του Μόσχου Λαγκουβάρδου 

Απόφυγε την πόλη. Απόφυγε το κέντρο της πόλης. Απόφυγε τους πολυσύχναστους δρόμους. Τίς δισσταυρώσεις των οδών. Κάνε αυτή τη δοκιμή και θα πεισθείς για ποιό λόγο πρέπει να αποφεύγεις τις πόλεις και την κίνησή τους.
Πρόσεξε πώς κινείσαι μέσα στο σπίτι σου. Πώς γυρίζεις το κεφάλι σου δεξιά και αριστερά. Πώς είσαι χαλαρά ευθυτενής.
Ύστερα πρόσεξε πώς κινείσαι στο κέντρο της πόλης. Πώς γυρίζεις να κοιτάξεις δεξιά και αριστερά, σαν τον λύκο. Πώς καμπουριάζεις και κουλουριάζεις το σώμα σου, όπως μέσα στην κοιλιά της μάνας σου. Προφανώς, διότι θέλεις να γυρίσεις εκεί, στην ασφάλειά της.
Όλο αυτό το σφίξιμο βλάφτει την καρδιά μας, προκαλώντας τα διάφορα συμπτώματα στο κυκλοφοριακό και στα άλλα συστήματα του σώματος.
Διάλεξε τους ήσυχους δρόμους της πόλης, αν δεν μπορείς να ζεις στο χωριό και στην κωμόπολη. Τί βλακεία μπορεί να κάνει ολόκληρος πληθυσμός. Σαν την βλακεία που εγκατέλειψε ο κόσμος τη ζωή του κοντά στη φύση, για να πάει να ζήσει στην πόλη!
Ένας Αμερικανός ποιητής του Μαύρου Χιούμορ Μπλοκ, έγραψε το ποίημα, "Δώδεκα τρόποι να σκοτώσεις έναν άνθρωπο" στο οποίο αναλύει τον καθένα τρόπο για να καταλήξει στον πιο αποτελεσματικό, που είναι να φέρεις έναν άνθρωπο στο κέντρο μιας σύγχρονης πόλης και να τον αφήσεις να ζει εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

 Του Μόσχου Λαγκουβάρδου Δυο πράγματα είναι σημαντικά για μένα. : Ένα είναι να ζω σε αναφορά στον Κύριο Ιησού και το άλλο, που είναι προϋπόο...