Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Η ΗΤΤΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟΥΛΟΥ ΕΧΘΡΟΥ

 Του Μόσχου Λαγκουβάρδου

Η ΗΤΤΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟΥΛΟΥ ΕΧΘΡΟΥ
Για τους υπέρβαρους, από το φαγητό, δεν υπάρχει άλλος τρόπος, να νικήσουν αυτόν τον ύπουλο εχθρό, το παραπανίσιο βάρος, απ το να μειώσουν το φαγητό.
Δεν είναι ανάγκη να περιμένουμε να συμβεί λιμός για να τρώμε λιγότερο από αυτό που τρώμε τώρα.
Ας παραιτηθούμε από τις αντιρρήσεις, δήθεν δεν τρώμε τίποτα και παχαίνουμε. Τρώμε, χωρίς να το καταλαβαίνουμε.
Άραγε πως θα έχουμε επίγνωση ότι τρώμε παραπανίσιο φαγητό και αποκτάμε παραπανίσιο βάρος.
Εφάρμοσα πολλές μεθόδους και καμία δεν πέτυχε εντελώς. Η τελευταία μέθοδος, η οποία μου φαίνεται ότι είναι καλή, είναι να σερβίρω το φαγητό μου πάντοτε σε δύο πιάτα: ένα γεμάτο και ένα άδειο. Στο άδειο αδειάζω εκ των προτέρων μια ποσότητα απ το γεμάτο για να ελαφρύνω, την ποσότητα του γεμάτου.
Σε μένα η μέθοδος αυτή αποδίδει αμέσως αποτελέσματα. Ο λόγος είναι ότι δεν χορταίνω ποτέ, αν ο εγκέφαλος δεν λάβει το μήνυμα του "άσπρου πάτου".
-Άσπρο πάτο θέλεις; Θα τον έχεις. Έτσι χορταίνω με λιγότερο φαγητό. Είναι τέτοια η επιτυχία και ο ενθουσιασμός μου, που πιστεύω ότι θα μπορούσα να χορτάσω και χωρίς καθόλου φαγητό ή μόνο με μια μικρή ποσότητα.
Ευγενικέ αναγνώστη, αν είσαι υπέρβαρος, έστω και λίγο, να εφαρμόσεις τη μέθοδο να σερβίρεις το φαγητό σου με δύο πιάτα. Να ζητάς πάντοτε το δευτερο πιάτο , για να λαμβάνει το μήνυμα του άσπρου πάτου, χωρίς όλη την ποσότητα του φαγητού, ο εγκέφαλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

 Του Μόσχου Λαγκουβάρδου Δυο πράγματα είναι σημαντικά για μένα. : Ένα είναι να ζω σε αναφορά στον Κύριο Ιησού και το άλλο, που είναι προϋπόο...