Υλικά
Μερίδες: 4-6Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε καροτοσαλάτα με γιαούρτι και σκόρδο, αρχικά ζεσταίνουμε, σε ένα τηγάνι, το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
- Στη συνέχεια, σοτάρουμε τα καρότα για 10-15 λεπτά, μέχρι να μαραθούν.
- Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό ακόμα.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Αλατίζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν.
- Τα μεταφέρουμε σε μια γαβάθα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και, αν χρειάζεται, προσθέτουμε λίγο ακόμα ελαιόλαδο.
- Αφήνουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για 2-3 ώρες ή για 1 βράδυ πριν τη σερβίρουμε
Προσθέτες ξυνόμηλ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου