Πέμπτη 13 Μαρτίου 2025

καροτοσαλάτα

 

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε καροτοσαλάτα με γιαούρτι και σκόρδο, αρχικά ζεσταίνουμε, σε ένα τηγάνι, το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
  2. Στη συνέχεια, σοτάρουμε τα καρότα για 10-15 λεπτά, μέχρι να μαραθούν.
  3. Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό ακόμα.
  4. Αποσύρουμε από τη φωτιά.
  5. Αλατίζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν.
  6. Τα μεταφέρουμε σε μια γαβάθα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και, αν χρειάζεται, προσθέτουμε λίγο ακόμα ελαιόλαδο.
  7. Αφήνουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για 2-3 ώρες ή για 1 βράδυ πριν τη σερβίρουμε
Προσθέτες ξυνόμηλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου