Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

 Του Μόσχου Λαγκουβάρδου

Θα πάω στη σημερινή συγκέντρωση για την Ελευθερία, στην Κεντρική Πλατεία. Στην Ελευθερία πιστεύουν αυτοί που αγωνίζονται για να μην είναι το συγκεκριμένο εμβόλιο υποχρεωτικό!: Πρώτα σου παίρνουν την ελευθερία και ύστερα το ψωμί, ακόμα και τη ζωή.
Σήμερα άνοιξα το Ευαγγέλιο και το διαβάζω εκεί όπου ανοίγει, όπως κάνω κάθε μέρα. Κι η περικοπή αυτή είναι τα λόγια του Θεού για τη σημερινή ημέρα: Σήμερα διάβασα το κατά Ιωάννην Κεφ.ΙΒ΄,37-41,
Το ξαναδιαβάζω τώρα, που ετοιμάζομαι για την συγκέντρωση και ευχαριστώ το Θεό. Με προειδοποίησε για τη Συγκέντρωση για την Ελευθερία. Ο Κόσμος δεν γνωρίζει πια την ελευθερία. Γράφει το Ευαγγέλιο, τόσα θαύματα έκανε ο Ιησούς μπροστά στους Εβραίους της εποχής του και δεν τον πίστεψαν, για να εκπληρωθεί ο λόγος του Προφήτου Ησαϊα:
Είπε ο ΗσαΪας : Κύριε, ποιός πίστεψε στο μήνυμά μας; ΣΕ ποιόν φανέρωσε ο Κύριος τη δύναμή του; (...) ο Θεός τύφλωσε τα μάτια τους και σκότισε το νου τους, έτσι που να μη δούνε με τα μάτια τους και με το νου τους να μην καταλάβουν και επιστρέψουν σε μένα και τους γιατρέψω."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΝΕΚΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ

 Του Μόσχου Λαγκουβάρδου Η ΝΕΚΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ Πάντοτε την νέκρωσιν του Κυρίου Ιησού εν τω σώματι περιφέροντες, ίνα και η ζωή του Ιησού εν τω ...