Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

 Του Μόσχου Λαγκουβάρδου

Ενώπιον του Κυρίου μη λογομαχείν εις ουδέν χρήσιμον, επί καταστροφή των ακουόντων. (...) Ο μέντοι στερεός θεμέλιος του Θεού έστηκεν, έχω την σφραγίδα ταύτην: έγνω Κύριος τους όντας αυτού και αποστήτω από αδικίας πας ο ονομαζων το όνομα Κυρίου."
Μακριά από συζητήσεις. Από τις συζητήσεις παραιτήσου, έγραψε ο Απόστολος Παύλος. Η σελίδα αυτή είναι φιλική. Όταν δεν υπάρχει σύμπνοια, δεν φιλοξενεί διαφορετικές γνώμες. Αυτές μπορούν να διατυπώνονται στις σελίδες, στις οποίες οι μετέχοντες έχουν "σύμπνοια". Μας φιλοξενούν εδώ όχι για να προκαλούμε διαμάχες.
Θα πείτε, δεν δέχομαι κριτική. Την κριτική ας στην κάνεις καθένας στη σελίδα του. Ό,τι και να πεις σε κάποιον που διαφωνεί μαζί σου, θα βρει να συνεχίσει την διαφωνία.
Στη μουσική μ' αρέσει η συμφωνία όχι η διαφωνία. Μερικοί αντί να κάνουν το δικό τους τραγουδι στο Θεό, τραγουδούν σε ξένα τραγούδια κι αντί να πούνε τη δική τους ιστορία, τη λένε στις ιστορίες των άλλων.

mlvardospot.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΝΕΚΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ

 Του Μόσχου Λαγκουβάρδου Η ΝΕΚΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ Πάντοτε την νέκρωσιν του Κυρίου Ιησού εν τω σώματι περιφέροντες, ίνα και η ζωή του Ιησού εν τω ...