Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Πώς να ζωντανένουψε τις παρέες

 

 

ΠΩΣ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΈΕΣ;

Οι Ελληνίδες ξέρουν πώς να ζωντανέψουν την παρέα: γίνονται όσο πιο όμορφες μπορούν, για να προσφέρουν ένα ωραίο θέαμα στην παρέα τους. Τί άλλο πιο ωραία: Η Γραφή λέει, να μην οφείλετε τίποτε στην παρέα σας, εκτός από αγάπη. ,

Αλλά για να δώσεις την αγάπη σου στην παρέα, ,πρέπει να είσαι γεμάτη αγάπη στο Χριστό, πριν από όλους,

Αν δεν μπορείς να αγαπάς πάνω από όλους το Χριστό, που ειναι ο μόνος αξιαγάπητος, ποιός μπορείς να αγαπάς. Οπωσδήποτε όχι τον εαυτό μας, που ξέρουμε καλά τη σκιά του.

Γιατί να ζωντανέψουμε τις παρέες; Διότι το σατανικό κλείσιμο στα ανθυγιεινά διαμερίσματά μας και η αποφυγή των συναντήσεων με τους φίλους μας, θα μας πεθάνει. Όσοι πεθαίνουν το σωματικό θάνατο, πριν την ώρα τους, έχουν πεθάνει πριν τον θάνατο του πνευματικού σώματος.

Απιστία στο Χριστό και θάνατος του πνευματικού σώματος, τί μένει; Μένει το σαρκικό φρόνημα (γέννημα του διαβόλου) και το πνεύμα του διαβόλου. Ποιός θέλει να ζει με αυτά τα δύο:

Η ιατρική επιστήμη αναγνωρίζει τα δύο αυτά σατανικά πνεύματα, από το ότι και τα δύο καταργούν την ελεθερία του ανθρώπου. Θα τα γνωρίσουμε λέει, από το γεγονός ότι "εισέρχονται μέσα στον άνθρωπο και δεσυμεύουν την ελευθερία του.

Θα θέλατε ίσως ένα παράδειγμα: Θα ξέρετε για τις ομαδικές αυτοκτονίες στην Αμερική. Μέχρι και χίλιοι άνθρωποι αυτοκτόνησαν ομαδικά. Πιστεύει κανείς ότι οι άνθρωποι αυτοί ήσαν εσωτερικά ελεύθεροι; Κανείς εσωτερικά ελεύθερος δεν πιστεύει. Εκτός αν βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της πλύσης εγκεφάλου.

Θέλετε ένα απράδειγμα εσωτερικά ελεύθερου ανθρώπου; Να σας πως την απλή γυναίκα του λαού, που μου είπε κάποτε, όταν την ρώτησα, αν θεραπεύονται οι αναμνήσεις .

"Χρήματα θα πάρουν", είπε. "Ψυχή δεν θα πάρουν."

Ξέρετε ποιά είναι η αρρώστια του πλούτου, κατά τον Γιουγκ; ' Η ενδόμυχη αρρώστια του πλούτου, κατά τον Γιούγκ, είναι ο φόβος του υπερπληθυσμού.".

Αυτό θα έχει υπόψη του ο Έλιοτ, που κρεούει τον κώδωνα του κινδύνου, για να εμποδίσουμε την αυτοκτονία της ανθρωπότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

 Του Μόσχου Λαγκουβάρδου Δυο πράγματα είναι σημαντικά για μένα. : Ένα είναι να ζω σε αναφορά στον Κύριο Ιησού και το άλλο, που είναι προϋπόο...