Κυριακή 22 Μαΐου 2022

ΣΚΕΨΕΙΣ

 

ΣΚΕΨΕΙΣ

Η δημοτική αρχή πρέπει να δίνει τις αίθουσες, για την επικοινωνία. Αυτοί που κλείνονται στα διαμερίσματα και απομονώνονται απ΄ τους άλλους, αρρωσταίνουν και πεθαίνουν πριν την ώρα τους. Παραδείγματα δείτε στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως.

Πρέπει να κινητοποιήσουμε τις παρέες, για να αντισταθούμε στην αρρώστια των εγκλεισμών στα διαμερίσματα και στον εαυτό μας. Η απομόνωση είναι σατανικό όπλο, μαζί με την ψυχολογική βία και τη χλεύη.

 "Η αιτία που υποφέρουν οι λαοί είσθε εσείς οι μορφωμένοι". (Λόγια ενός αρχιληστή προς τον Κομφούκιο, όταν πήγε να τον συμβουλέψει να κόψει τις ληστείες.( Κομφούκιου Ανάλεκτα)

 Να προσέχουμε τη δυτική νοοτροπία, να μη μας αρρωστήσει. "Η αιτία όλων των ασθενειών είναι η μη ορθή θρησκευτική πίστη" (Γιουγκ) "Αν θέλεις ν' αρρωστήσεις, να απωθείς και να κατακρίνεις" (Γκρόντεγκ)

ΣΤΗ ΔΥΣΗ Η ΑΓΑΠΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ. Για να είναι ακμαίο το ανοσοποιητικό σύστημα πρέπει να πιστεύουμε στην αγάπη και στην ειλικρινή επικοινωνία. Να μη μας αρρωστήσουν με τον εγκλεισμό. Θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό της γης.

  

Ο άνθρωπος έχει εκ Θεού τρία αξιώματα: το Βασιλικό για να δεσπόζει  στα πάθη, το προφητικό για να μεταδίδει στους άλλους το λόγο του Θεού και το ιερατικό, για να προσεύχεται για τον εαυτό του και για τους άλλους. Μπορεί αν είναι ανάγκη να εξομολογηθεί άμεσα στο Θεό. Πάσα γλώσσα εξομολογήσεται τω Θεό, λέει η Γραφή.

Πρέπει να υπερασπιστούμε τη σοφία. Αυτοί με τον τεχνικό τους πολιτισμό, θα μας σκοτώσουν (Λόγια ενός Γάλλου συγγραφέα, 1978)

  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

 Του Μόσχου Λαγκουβάρδου Δυο πράγματα είναι σημαντικά για μένα. : Ένα είναι να ζω σε αναφορά στον Κύριο Ιησού και το άλλο, που είναι προϋπόο...