Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Ο άνθρωπος-κανάλια

 Του Μόσχου Λαγκουβάρδου

Ο άνθρωπος-κανάλια
Ο άνθρωπος είναι ό,τι σκέφτεται. Ο άνθρωπος σκέφτεται τις σκέψεις που ακούει στα κανάλια, ό,τι άσχημο ακούει. Το καλό και να το ακούσει δεν είναι διαμορφωμένος στο να δέχεται το καλό.
Αν πεις στο κυρ Γιώργο ότι σήμερα φαίνεται καλά, θα σου απαντήσει "Καλά κι' ". Δε δέχεται να ακούει το καλό, Είναι διαμορφωμένος από τις σκέψεις των καναλιών. Σήμερα ο κυρ Γιώργος πήγε στο γιατρό. Ο γιατρός του είπε, ότι είναι καλά. Ο κυρ Γιώργος είπε στο γιατρό: "Καλά και;"
Το σημερινό κοινό της τηλεόρασης είναι έτοιμο για την ανθρωποθυσία. Έχει ήδη φάει το τελευταίο πιάτο, απαραίτητο για να συναινέσει στην ανθρωποθυσία το "ιερό σφάγιο". Το τελευταίο πιάτο είναι η "καλοπέραση" χάρις στις μηχανές. Κανείς από αυτούς που δέχθηκαν την ύπνωση, δεν σκέφτεται ότι οι μηχανές χωρίς τον πολιτισμό, θα καταστρέψει τον άνθρωπο- κανάλια. Κανείς δεν είναι σε θέση να πετάξει το δέκτη του στα σκουπίδια.
( Συνεχίζεται)
 dis
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

 Του Μόσχου Λαγκουβάρδου Δυο πράγματα είναι σημαντικά για μένα. : Ένα είναι να ζω σε αναφορά στον Κύριο Ιησού και το άλλο, που είναι προϋπόο...